Direct naar inhoud

Maak je straat leuker en gezelliger

Of je nu pas in je straat woont of al 30 jaar, het is altijd goed om je buren te ontmoeten en samen iets te doen. Je leert elkaar beter kennen en de straat wordt zo echt jullie stukje Rotterdam. Klussen, feesten, sporten, dineren, schoonmaken… Wat wordt jullie straatactiviteit? Kies uit onze vijf(!) aanbiedingen. Alles mag, maar hoeft niet.

Meld je straat aan

1. Bijdrage maximaal 150 euro

Een paasbrunch, een ramadanfeest, een rommelmarkt… Straatactiviteiten kosten geld. Je kunt van Opzoomer Mee een bijdrage van maximaal 150 euro krijgen voor de boodschappen en andere uitgaven.

2. Bonus 30 jaar

Besteed je in de maand mei aandacht aan 30 jaar Opzoomer Mee in je straat? Dan ontvang je een bonus van 30 procent op jouw bijdrage. Hiermee kun je met je buren een klein feestje geven.

Je stuurt een foto of filmpje van het feestje naar onze WhatsApp: 010 213 10 55. Leuk als daar het getal 30 in terugkomt. 30 kaarsjes, 30 feesttoeters, 30 lachende gezichten… enzovoorts

3. Gevelbordje 30 jaar

Laat aan heel de stad zien dat ook jouw straat een echte Opzoomerstraat is. Vraag het speciale gevelbordje aan (inclusief bevestigingsmateriaal). Want 30 jaar Opzoomer Mee: Dat ken alleen in Rotterdam!

Tip: combineer het ophangen van het gevelbordje met aanbieding 2.

De gevelbordjes zijn vanaf half april beschikbaar.

Dat ken alleen in Rotterdam… maar natuurlijk ook in Rozenburg, Pernis, Hoek van Holland en Hoogvliet. Voor deze gebieden zijn er andere bordjes.

4. Feestpakketje

Servetten, prikkertjes, uitnodigingskaartjes en nog veel meer. Met dit handige feestpakketje maken jullie een straatactiviteit extra feestelijk.

De feestpakketjes zijn vanaf half april beschikbaar.

5. Opzoomerkeetje

Reserveer een Opzoomerkeetje voor je straat. Zo’n keetje zit vol stoelen, tafels en andere materialen voor je straatactiviteit. Handig en het neemt jullie veel werk uit handen. Kies uit de speelkeet, terraskeet, kluskeet of dinerkeet.

Bel Opzoomer Mee: 010- 213 10 55.

Kijk hier voor al onze keetjes.

Ga je met je buren iets met groen doen? Een plantjesdag, het groen onderhouden, extra groen aanleggen? Doe dan een aanvraag voor de actie Er kan nog meer bij.