Direct naar inhoud

Het OpzoomerCollege ook voor jou! Nu met 30% jubileum korting!

Wil jij in jouw gemeente werken aan het versterken van de sociale basis door bewonersparticipatie en -initiatieven te stimuleren en vorm te geven? Wij helpen jou hier graag mee door onze kennis met jou te delen via ons OpzoomerCollege!

Opzoomer Mee heeft inmiddels 30 jaar ervaring met het bouwen aan sterke straatnetwerken. En wij zijn experts in het opzetten van bewonersparticipatie en -initiatieven in de buurt of wijk.

Tijdens het OpzoomerCollege leer je hoe je bewoners helpt om een bewonersinitiatief voor de straat, buurt of wijk handen en voeten te geven, wat een goed bewonersinitiatief is en hoe je dat aanpakt van idee tot uitvoering. Mede door inspirerende voorbeelden en gesprekken met actieve bewoners.

Het OpzoomerCollege kan geheel op maat gemaakt worden voor jouw team of bedrijf, waarbij wij in gaan op je specifieke vragen en situatie en kan ook op locatie plaatsvinden. Daarnaast geven we twee keer per jaar een college bij ons in Rotterdam waarvoor je je individueel in kan schrijven.

Wat het je oplevert?
Nieuwe methodieken en programma’s, persoonlijke verhalen en cases, concrete voorbeeldcampagnes en communicatiestrategieën en nog veel meer.

Meer weten?

Deel deze pagina

Een lijst met artikelen

 • Winnaars Opzoomer Mee-puzzel

  • Nieuws
  • Opzoomeren

  Hallo Opzoomer Puzzelaars! Leuk dat je komt kijken wie de winnaars zijn geworden! We hebben ervoor gekozen om alle namen van de inzenders in de Opzoomerhoed te stoppen en vervolgens hebben we collega’s gevraagd om er één uit te pakken😊. (mocht het filmpje niet werken, gebruik dan deze link: https://www.youtube.com/shorts/J6AGC4YToK ) Bekijk de video om […]

  Gepubliceerd op:
 • Welkom, Patricia van veen!

  • Nieuws
  • Opzoomeren

  Sinds 1 juni 2024 is Patricia van Veen aan de slag als projectleider Opzoomeren. ‘Ik ben geen kantoormens en het liefst buiten onder de mensen.’

  Gepubliceerd op:
 • Tel jij ze even na?

  • Nieuws

  Ja… ga ze maar natellen! Rotterdam telt op dit moment maar liefst 2.092 Opzoomerstraten. Elk rood stipje op de kaart is een Opzoomerstraat. Daar vind je bewoners die samen met elkaar hun stukje Rotterdam mooier, vriendelijker, groener en schoner maken. En als we het over Rotterdam hebben… dan horen daar natuurlijk ook Pernis, Hoogvliet, Rozenburg […]

  Gepubliceerd op: