Een Binkie voor elk nieuw Rotterdammertje

Dit is Binkie, de huiskat van Opzoomer Mee. Voor elk Rotterdammertje dat in mei 2022 ter wereld komt, staat deze mooie knuffel en een leuk prentenboekje klaar aan de Schiedamsedijk. Want een geboorte is natuurlijk altijd mooi om samen te vieren. Bovendien viert Opzoomer Mee deze maand haar 28ste verjaardag. Dubbel feest dus!

Geboortebewijs of ziekenhuisbriefje

De gelukkige ouders geven hun kindje aan bij de burgerlijke stand van de gemeente Rotterdam. Ze krijgen dan een geboortebewijs. In mei zit bij het geboortebewijs een afhaalkaart. Op vertoon van deze kaart kun je Binkie afhalen bij Opzoomer Mee. Vergeet dan niet het geboortebewijs (of ziekenhuisbriefje) mee te nemen. Het ophalen van de knuffel kan tot woensdag 22 juni op werkdagen van 10:00 tot 16:00 en op vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Ik wil ook een knuffel!

Geen baby, maar wil je toch Binkie als knuffel? Leg in maximaal 100 woorden uit waarom je Opzoomert. Opzoomer Mee kiest de 28 mooiste brieven uit. Deze briefschrijvers krijgen ook een knuffel. Stuur je brief naar info@opzoomermee.nl.

Binkie als knuffel is een actie in samenwerking met de gemeente Rotterdam. Opzoomer Mee is gevestigd aan de Schiedamsedijk 55a (tussen metrostations Leuvehaven en Beurs).