'Open Up' je straatje

Het Eurovisie Songfestival komt naar Rotterdam en het motto is mooi gekozen: ‘Open Up’. Het past ook goed bij het Opzoomeren: je huis uitkomen en elkaar ontmoeten, open staan voor elkaar en voor nieuwe bewoners, samenwerken om van je straat iets te maken. Doe ook mee met je straat!

Elk goed idee
Opzoomer Mee steunt elk goed idee voor je straat. Een barbecue om elkaar weer eens te ontmoeten, een opruimactie, een kindermiddag, een maaltijd voor ouderen, een voorleesmiddag, je straat opfleuren, een straatsongfestival… wat is jouw idee? Een straatactiviteit kost natuurlijk geld. Geen nood, Opzoomer Mee steunt elk goed idee met maximaal 200 euro.

Meld je idee nu aan
Overleg met je buren en vertel ons je idee! Vul de aanmeldkaart in. Je krijgt snel antwoord zodat je snel aan de slag kunt.

Reserveer ook een Opzoomerkeetje
Ze zijn leuk, lief en erg handig: de acht keetjes van Opzoomer Mee. Ze zitten vol met stoelen, tafels en andere benodigdheden voor je straatactiviteit. Zo’n keetje neemt je veel werk uit handen. Kies uit de speelkeet, terraskeet, kluskeet, dinerkeet of waterkeet. Reserveren maar! Opzoomer Mee: 010- 213 10 55.

Wil je weten hoe Opzoomer Mee je aanmelding beoordeelt? Klik dan hier