Direct naar inhoud

Spelregels

Als je je straat aanmeldt voor het Opzoomeren, betekent dat niet dat je automatisch profiteert van onze aanbiedingen. Wij beoordelen je aanmelding en vragen je zo nodig om meer informatie.

Hoe beoordelen wij?

Bij de beoordeling van je aanmelding letten wij op de volgende zes punten:

  1. Is je aanmelding volledig ingevuld? Zo worden aanmeldingen die door te weinig buren zijn ondertekend of waar niet alle adresgegevens zijn ingevuld, niet in behandeling genomen.
  2. Brengt je straatactiviteit de buren bij elkaar? Kan iedereen in de straat meedoen en doe je daar moeite voor?
  3. Komt de activiteit het onderling contact tussen buren en de leefbaarheid in de straat ten goede?
  4. Staat het bedrag wat je vraagt in verhouding tot wat je gaat doen en het aantal buren dat mee zal doen
  5. Leveren bewoners zelf ook een bijdrage, al dan niet in natura?
  6. Blijft de catering binnen de perken?

Voor sommige aanbiedingen gelden speciale voorwaarden.

Voorwaarden

Opzoomer Mee kan je aanmelding goedkeuren, gedeeltelijk goedkeuren of afkeuren. Als je aanvraag geheel of gedeeltelijk is goedgekeurd, let dan hierop:

  1. Vraag vooraf toestemming aan de projectleider van Opzoomer Mee als je met de toegekende bijdrage een compleet andere plan gaat uitvoeren in je straat.
  2. Bewaar de bonnetjes van je uitgaven voor een straatactiviteit tenminste 1 jaar. Geld dat je overhoudt moet je teruggeven of terugstorten.

Steekproef

Opzoomer Mee kan je straat kan uitkiezen voor een steekproef. Jaarlijks kiezen wij 40 tot 50 straten uit voor zo’n steekproef. Tijdens zo’n steekproef spreken wij met je over het Opzoomeren in je straat en checken wij de bonnetjes. Deelname aan de steekproef is een voorwaarde om in aanmerking te komen voor verdere bijdragen van Opzoomer Mee.

Nog vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met de projectleider uit jouw buurt! Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Wij helpen jou graag verder!