Succesvol Opzoomeren

Of je voor het eerst gaat Opzoomeren in je straat of inmiddels een ervaren Opzoomeraar bent: iedereen wil van het Opzoomeren in zijn straat een succes maken. Tips van andere bewoners en het uitwisselen van ervaringen zijn dan heel waardevol. Daarom organiseert Opzoomer Mee de workshops Succesvol Opzoomeren. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Samen een straatactiviteit organiseren
  • Een leuk programma voor een straatactiviteit
  • Werven van bewoners, hoe meer zielen hoe meer vreugd
  • Gastvrij Opzoomeren
  • Financiën, alle bonnen verzamelen

Rond elk onderwerp zijn filmpjes gemaakt met bewoners als acteurs. De filmpjes worden ondersteund met folders en een grote tas met handige attributen. Het materiaal kan gebruikt worden tijdens bijeenkomsten of aan de keukentafel. Interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Opzoomer Mee.

Samen lukt het beter

Programmeren

Werven voor een straatactiviteit

Gastvrij Opzoomeren

Administratie

Opzoomeren, hoe werkt dat eigenlijk?

De keetjes van Opzoomer Mee

Succesvol Opzoomeren kwam mede tot stand met steun van het VSB-fonds en de Stichting Bevordering van Volkskracht. VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.