Het zonnetje schijnt weer boven Rotterdam. We kunnen weer naar buiten! En natuurlijk is het ook hoog tijd om weer eens wat leuks met de straat en met de buren te doen. Wat dacht je van een straatfeest,  een spelletjesdag de straat opknappen of…

Opzoomer Mee helpt

Opzoomer Mee helpt je om samen met je buren je straat gezelliger, vriendelijker en mooier te maken. Heb je een leuk idee voor een straatactiviteit? Meld je straat aan via onderstaande knop en ontvang maximaal 200 euro om je idee uit te voeren.

Aanmelden kan tot 1 juli 2022.

Keetje erbij?

Leuk en handig! Opzoomer Mee heeft 8 keetjes vol met tafels, stoelen en andere benodigdheden voor een straatactiviteit. Zo’n keetje neemt je veel werk uit handen. Je kunt kiezen uit een speelkeet, terraskeet,  kluskeet, dinerkeet of waterkeet. We komen gratis het keetje brengen en na afloop weer ophalen. Bel Opzoomer Mee (010-2131055) om een keetje te reserveren. Meer informatie? Kijk op opzoomermee.nl/keetje.

Bekijk de tips!

Heb je tips nodig voor een leuke, gezonde en coronaveilige straatactiviteit? Hier vind je alles om er een succes van te maken.