Zomer of herfst… het is altijd goed om tijd te maken voor je buren. Bijvoorbeeld tijdens een zonnig straatfeest, een gezellige klusdag of spannende Halloween-optocht. Je leert elkaar beter kennen en je woont met nog meer plezier in je straat. Opzoomer Mee doet een flinke duit in het zakje voor jullie zelfgekozen straatactiviteiten. Onze bijdrage loopt op tot maximaal 300 euro. Daar kun je ook in tijden van inflatie heel wat moois mee doen. Oh ja… onze Opzoomerkeetjes komen ook graag op bezoek in je straat.

Bijdrage tot maximaal 300 euro

Een zomerfeest, een spelletjesdag voor de kinderen, Burendag, een verwendag voor ouderen, een voorleesmiddag, griezelen tijdens Halloween… met zoveel leuke straatactiviteiten die je kunt organiseren, is het lastig kiezen. Waarom zou je ook! Daarom krijg je als je van plan bent om twee (of meer) straatactiviteiten te organiseren een bijdrage van maximaal 300 euro. Ga je 1 keer aan de slag? Dat mag natuurlijk ook. Onze bijdrage is dan maximaal 150 euro. Vrijheid blijheid, dus.

Meedoen? Klik op de aanmeldknop en vertel wat je straat gaat doen.

Een Opzoomerkeetje in je straat

Heb je dit jaar nog geen keetje besteld bij je straatactiviteit? Dan kun je dat alsnog doen! Een Opzoomerkeetje zit vol handige spullen om een straatactiviteit tot een succes te maken. Kies uit de speelkeet, kluskeet, dinerkeet, waterkeet of terraskeet.

Wil je een keetje? Bel 010 213 10 55 om te reserveren of kijk voor meer informatie op: opzoomermee.nl/keetje.

Bekijk de tips!

Heb je tips nodig voor een leuke, gezonde en coronaveilige straatactiviteit? Hier vind je alles om er een succes van te maken.