Direct naar inhoud

Zet je straat in bloei!

Wie wordt er nu niet blij van een groene straat? Het is fleurig, mooi om naar te kijken en het nodigt buren uit om elkaar te ontmoeten. Daarbij zorgen de bloemen, planten en struiken ook voor koelte bij hittegolven én vangen ze water op!
Een straat in bloei is niet alleen fijn voor ons, maar ook voor de vogels, vlinders en de andere zoemende beestjes. Opzoomer Mee helpt jouw straat met twee aanbiedingen om de straat zo groen mogelijk te maken. Haal jij samen met je buren de tegel uit jullie tuinen weg? Dan krijgen jullie ook nog is een bonusboom!

1. Meer groen (en de bonusboom)

Klimplanten langs de gevels, kale boomspiegels beplanten of tegels uit de voor- of achtertuinen voor nieuwe geveltuinen. Elke straat heeft wel plek voor meer vierkante meters groen. Kijk met jouw buren rond in jullie straat en verzamel de ideeën hoe het nog mooier kan!

Bij Opzoomer Mee ligt maximaal 500 euro klaar om jullie plannen uit te voeren. Hoe meer buren meedoen, en hoe meer meters groen je aanlegt, hoe groter de bijdrage!

Regenton

Het is altijd een heel gezeul met water om de plantenbakken, boomspiegels en de geveltuinen water te geven. Straten waar de buren samenwerken om het groen in de straat te onderhouden, kunnen daarom een waterton aanvragen bij Opzoomer Mee! De tonnen zijn er in verschillende soorten en maten. En…. Je hebt niet voor elke regenton een regenpijp nodig.

Interesse? Meld je aan. Als jouw straat voor deze aanbieding in aanmerking komt, neemt WaterLeider contact met je op. Zij kijken welke ton het meest geschikt is voor jouw straat.

Meld je straat aan!

Nog vragen

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met de projectleider uit jouw buurt! Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Wij helpen jou graag verder!